Απίστευτο! Η Αλ Ιτιχάντ επανέρχεται με νέα άνευ προηγουμένου πρόταση για να πάρει τον Σαλάχ

Πρόταση ύψους 250.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ ετοιμάζεται να καταθέσει η Αλ Ιτιχάντ λίγο πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου στη Σαουδική Αραβία.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his sides second goal during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Aug. 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ ετοιμάζεται να κάνει η Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της το i sport.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο τονίζει πως έρχεται νέα πρόταση από τους Σαουδάραβες προς την Λίβερπουλ η οποία και θα φτάνει συνολικά τα 250.000.000 ευρώ. ποσό που αν η αγγλική ομάδα αποδεχτει θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας αυτή τη Νεϊμάρ για τον οποίο η Παρί ξόδεψε το 2017 ένα ποσό κοντά στα 222.000.000 ευρώ.

Πάντως, η Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δεν θέλει να μπει καν στη διαδικασία να διαπραγματευτεί την πώληση του Σαλάχ ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται πως είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με την αγγλική ομάδα.

Για να κατατεθεί επίσημα η πρόταση πρέπει η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας να δώσει την ανάλογη έγκριση κάτι που ουσιαστικά είναι τυπικό, αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί το προηγούμενο διάστημα από τις συγκεκριμένες ομάδες.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία λήγει στις 7 Σεπτεμβρίου παρά την προηγούμενη ενημέρωση που υπήρχε πως θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έστειλε ηχηρό μήνυμα στους Σαουδάραβες μετά από την προσέγγιση για Αλάμπα

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο απειλεί την αυτοκρατορία της Μπάγερν με την εκκίνησή του

Βόμβα! Κορυφαία εθνική ομάδα ετοιμάζει πρόταση στον Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK