ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Άγιαξ άφησε τον Μπλιντ να πάει σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου τσάμπα

Ο Μπλιντ έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

Ajax's Daley Blind during the Champions League group A soccer match between Liverpool and Ajax at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Sept. 13, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ σε αναμέτρηση του Άγιαξ AP

Πριν από μερικές ημέρες ο Άγιαξ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη λύση του συμβολαίου του Ντάλεϊ Μπλιντ. Ο 32χρονος αμυντικός όσο αιφνιδιαστικά έφυγε από την ομάδα του Άμστερνταμ άλλο τόσο ξαφνικά γίνεται παίκτης της Μπάγερν Μονάχου με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του Μπλιντ αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Βαυαρία και πολύ σύντομα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει μία από τις ισχυρότερες ομάδες του πλανήτη αγωνιστικά και οικονομικά.

Πολλοί ήταν που πίστευαν όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του Αίαντα να ξεκόψει με τον αρχηγό της ομάδας πως εκείνος θα συνέχιζε κάπου στην Ολλανδία σε χαμηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, ο Μπλιντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και μέχρι στιγμής τουλάχιστον την καλύτερη κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Γιατί χαλάει το mega deal με την Μπενφίκα για Έντσο Φερνάντες

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία στην ιστορία βασίστηκε σε μία ρέπλικα

Τσέλσι: Οι τρεις παίκτες που έδινε ως αντάλλαγμα για τον Έντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK