Τσέλσι: Οι τρεις παίκτες που έδινε ως αντάλλαγμα για τον Έντσο

Στην Πορτογαλία έγραψαν πως η Τσέλσι έφτανε να δίνει και τρεις ποδοσφαιριστές στην Μπενφίκα για να την πείσει για τον Έντσο.

Argentina's Enzo Fernandez kisses the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φερνάντες έκανε καταπληκτικό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τις τελευταίες ώρες γράφεται στον διεθνή Τύπο πως οι διαπραγματεύσεις Μπενφίκα - Τσέλσι για τον Έντσο Φερνάντες ναυάγησαν. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Αργεντινός ενδέχεται να μείνει στην Λισαβόνα, τουλάχιστον, έως το καλοκαίρι και το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο που είναι και μεγαλύτερο.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε μεταδόσει νωρίτερα ότι η Τσέλσι ουδέποτε έφτασε να δίνει 120 ή 127 εκατ. ευρώ στους Μπενφικίστας για τον παίκτη. Ο Ιταλός ρεπόρτερ επισημαίνει στο ρεπορτάζ του πως οι Λονδρέζοι έπιασαν ταβάνι στα 85 εκατ. ευρώ. Ο Ρουί Κόστα από την πλευρά του ήθελε τα 120 εκατ. ευρώ της ρήτρας άμεσα, χωρίς δόσεις.

Η RECORD, ωστόσο, στο χτύπημα της πρώτης της σελίδας υποστηρίζει πως η Τσέλσι δίνει/έδινε 90 εκατ. ευρώ συν τρεις παίκτες. Τους δύο, μάλιστα, τους έχει μόλις αποκτήσει. Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι γράφουν ότι οι Μπλε προσέφεραν στην Μπενφίκα ως μόνιμο αντάλλαγμα τον Ζιγέχ και τους Αντρέι Σάντος, Ντάτρο Φοφανά με δανεισμό για ένα χρόνο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της RECORD

Τσέλσι: Οι τρεις παίκτες που έδινε ως αντάλλαγμα για τον Έντσο
PRINT SCREEN

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Τσέλσι: Γιατί χαλάει το mega deal με την Μπενφίκα για Έντσο Φερνάντες

Έγινε το "μπαμ" με Χουλκ, γίνεται ο διάδοχος του Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK