Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

Ο Αλέξις Σάντσες κάνει παπάδες στην Μαρσέιγ και στην πατρίδα του αναφέρουν πως η Παρί έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του.

Marseille's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Auxerre at the Velodrome stadium in Marseille, France, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αλέξις κάνει εκπληκτική σεζόν με την Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Ποιος να το περίμενε; Ο Αλέξις Σάντσες έμοιαζε τα προηγούμενα χρόνια να έχει τελειώσει αλλά η μεταγραφή του στην Μαρσέιγ αποδείχθηκε το απόλυτο βήμα για να επιστρέψει στη μεταγραφική λίστα κορυφαίας, πλούσιας ευρωπαϊκής ομάδας. Και ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που αναπαράγουν τα ισπανικά μίντια έχει προκύψει από την πατρίδα του Αλέξις την Χιλή. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για απόφαση των Παριζιάνων να πάνε για τη... βόμβα με τον 34χρονο τον οποίο προορίζουν για την επίθεσή τους ως αντί-Μέσι ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποχωρεί το καλοκαίρι.

Επίσης, εκτός του Μέσι δεν αποκλείεται να φύγει από την ομάδα και ο Νεϊμάρ. Το συμβόλαιο του Σάντσες εκπνέει το καλοκαίρι και σύμφωνα πάντα με τους Χιλιανούς έχει ήδη γίνει προσέγγιση από την Παρί για να τον πάρουν ως ελεύθερο από τη μισητή αντίπαλο Μαρσέιγ.

Για την ιστορία ο Αλέξις έπαιξε εφέτος σε 41 ματς και σκόραρε 18 φορές, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ στους συμπαίκτες του. Το σενάριο μοιάζει τραβηγμένο, σίγουρα πάντως ο πρώην Μπλαουγκράνα έκλεισε στόματα με τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Ιστότοπος με ακατάλληλο περιεχόμενο προσφέρει πακτωλό χρημάτων για τη φανέλα της Ίντερ

Η μεγαλειώδης κίνηση της Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

News 24/7

24MEDIA NETWORK