Απίστευτο περιστατικό: Κόουτς ηχογράφησε παίκτη του να βρίζει τους οπαδούς και το έστειλε στους αρχηγούς τους

Το είδαμε και αυτό. Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα προπονητής ομάδας της πρώτης κατηγορίας προκείμενου να διώξει έναν παίκτη τον ηχογράφησε να βρίζει τους οπαδούς και έδωσε το "ντοκουμέντο" στα ανώτερα στελέχη των οργανωμένων.

Arjen Robben of The Netherlands, left, and Gabriel Sebastian Tamas of Romania, right, eye the ball during the Group D World Cup qualifying soccer match Netherlands against Romania at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Tuesday March 26, 2013. Netherlands won the match with a 4-0 score. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τάμας μονομαχεί με τον Άριεν Ρόμπεν AP PHOTO/PETER DEJONG

Μία περίεργη ιστορία έρχεται να συμπληρώσει άλλη μία σελίδα στα κουφά που έχουμε διαβάσει και έχουμε δει στο μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Πετρολούλ, ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος, δεν ήθελε να έχει στο σύνολό του τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Γκαμπριέλ Τάμας.

Το χρονικό μιας πρωτοφανούς ιστορίας

Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από την Ρουμανία ο κόουτς Νικολάε Κονσταντίν κάλεσε τον Τάμας να μιλήσουν.

Πάνω στην κουβέντα ο βετεράνος στόπερ μίλησε άσχημα για τους οπαδούς, αλλά και για τη διοίκηση. Όλα αυτά ο προπονητής τα ηχογράφησε και πάντα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι στην Ρουμανία τα έστειλε στους leader των οπαδών για να στηρίξει πιο σθεναρά το σχέδιό του να διώξει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κονσταντίν χρειαζόταν ένα "όπλο" εναντίον του Τάμας, καθώς ο Γκάμπριελ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς κι όταν είχε διαρρεύσει πως θέλει να τον διώξει από την ομάδα, ο προπονητής είπε ότι δέχθηκε απειλές από τους οργανωμένους οι οποίοι σέβονται τον παίκτη λόγω της μακράς πορείας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάμπριελ Τάμας στα 38 του πλέον ουκ ολίγες φορές έχει γίνει δέκτης αρνητικών σχολίων εντός των ομάδων που έπαιξε εξαιτίας της αδυναμίας του στη νυχτερινή ζωή και τις βόλτες του γενικότερα...

Διαβάστε περισσότερα

Σάρα Καρμπονέρο: Τι κάνει σήμερα η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας

Γιατί η Μπαρτσελόνα μετατρέπει τη φανέλα της σε διαφήμιση του Drake

Χάλαντ: Το απαγορευμένο - αγαπημένο φαγητό του Νορβηγού

News 24/7

24MEDIA NETWORK