Αποκάλυψη Γιουνάιτεντ: Αυτή είναι η σημασία του πανηγυρίσμου που έκανε ο Ρονάλντο αντί για το "Siu"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στο ματς με την Έβερτον και επέλεξε να πανηγυρίσει εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η εξήγηση του πανηγυρισμού που πήρε τη θέση του περίφημου "Siu".

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, reacts after scoring his side's second goal during the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ρονάλντο σκοράρει και δείχνει το νέο του πανηγυρισμό AP PHOTO/JON SUPER

Τα 700 γκολ έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη σπουδαία καριέρα του και το ενδιαφέρον στο στόρι αυτό, πέρα του ρεκόρ, ήταν γιατί ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε με "Siu", αλλά με μία εντελώς διαφορετική κίνηση που δεν είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω της επίσημης σελίδας της αποκάλυψε τη σημασία του πανηγυρισμού.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα εσωτερικό αστείο με τον Ρονάλντο να κάνει την επιλογή να σκαρκάσει τον ίδιο του τον εαυτό. Η κίνηση μετα χέρια και το κλείσιμο των ματιών είναι ο τρόπος με τον οποίο ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου κοιμάται στα ταξίδια της ομάδας του και οι συμπαίκτες του τον πειράζουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρονάλντο "χτύπησε" 700αρα και το γιόρτασε με άλλο πανηγυρισμό αντί για το "Siu"

Η Γουλβς βρήκε προπονητή και δεν είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες

Η ρήτρα για να φύγει ο Χάλαντ από τη Σίτι είναι μικρότερη απ' αυτή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK