Άρσεναλ: Αυτός είναι ο μεγάλος της αντίπαλος για την απόκτηση του Μούντρικ

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ της Σαχτάρ Ντόνετσκ φέρεται να δείχνει η Μάντσεστερ, σύμφωνα με την SUN, παρόλο που ο παίκτης είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μιχάιλο Μούντριχ στην αναμέτρηση της Σαχτάρ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σφήνα στη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ στην Άρσεναλ θέλει να μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Συγκεκριμένα, παρόλο που η ομάδα του Αρτέτα βολιδοσκοπεί από τον Αύγουστο τον Ουκρανό και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Σαχτάρ, ο Έρικ Τεν Χαχ θεωρεί πως ο Μούντρικ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν σκοπεύουν να κινηθούν για τον παίκτη τον Ιανουάριο, αλλά το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που είναι πολύ πιθανό να τους κοστίσει στην άτυπη μάχη με την Άρσεναλ καθώς οι Κανονιέρηδες έχουν θέσει τον Ουκρανό ως πρώτο μεταγραφικό στόχο για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτά που είπε ο Ρονάλντο τα είχε προλάβει ο Μουρίνιο αρκετά χρόνια πριν

Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

Παίκτης πέταξε την φανέλα του σε οπαδούς και αυτοί του την πέταξαν πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK