Αυτά που είπε ο Ρονάλντο τα είχε προλάβει ο Μουρίνιο αρκετά χρόνια πριν

Κάποιες από τις αποκαλύψεις που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με την οργάνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στην Equipe το 2019.

FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους AP

Σεισμό προκάλεσε η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, στην οποία, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος σταρ μίλησε για την έλλειψη οργάνωσης που υπάρχει στην ομάδα του Μάντσεστερ ακόμα και σε απλά πράγματα.

Για έλλειψη οργάνωσης είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, ήδη από το 2019 και ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη του στην Equipe μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τότε, μετά από μία χρονιά που η Γιουνάιτεντ είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η επόμενη χρονιά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα ο Μουρίνιο να αποχωρήσει και να πει "...υπάρχουν προβλήματα και είναι πολλά.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχουν προβλήματα στους παίκτες, στην οργάνωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα αλλά και στις φιλοδοξίες της ομάδας..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

Παίκτης πέταξε την φανέλα του σε οπαδούς και αυτοί του την πέταξαν πίσω

Λιονέλ Μέσι: Εξετάζει τρεις προοπτικές για το μέλλον του μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK