Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσει αντίποινα στον Ρονάλντο για τη συνέντευξή του τότε θα την πληρώσει και ο Μέντες.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο διάσημος ατζέντης του Ρονάλντο, Μέντες JOEL RYAN/INVISION/AP

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν γνώριζαν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βγει και θα μιλήσει στον Πιρς Μόργκαν για τα προβλήματά του στο κλαμπ. Ο Πορτογάλος, βέβαια, δεν στάθηκε εκεί κατηγορώντας τους πάντες στην ομάδα.

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με δημοσίευμα της Express πιθανόν να προκαλέσουν οικονομική ζημιά στον επί πολλά χρόνια ατζέντη του σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες.

Συγκεκριμένα, το Μέσο υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ έχει το δικαίωμα να παρακρατήσει τις πληρωμές που κάνει στον μεγαλοατζέντη για τις "έξτρα υπηρεσίες" που προσφέρει στο κλαμπ. Στις "έξτρα υπηρεσίες" πιθανόν να συνυπολογίζεται ότι ο αρμόδιος μάνατζερ πρέπει να κρατάει μία ισορροπία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα.

Εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνει 500.000 λίρες την εβδομάδα, τότε και τα ενδεχόμενα έσοδα που μπορεί να στερηθεί ο Μέντες μόνο λίγα δεν μπορούν να θεωρούνται...

Διαβάστε περισσότερα

Ερλινγκ Χάλαντ: Θέλουν να τον συγγενέψουν με τον Γκουαρντιόλα

Λιονέλ Μέσι: Εξετάζει τρεις προοπτικές για το μέλλον του μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ντιέγκο Σιμεόνε: Βρέθηκε το φαβορί για την αντικατάστασή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK