Άρσεναλ: Η Ρεάλ έχει δεμένο χειροπόδαρα το μεγάλο αστέρι του Αρτέτα

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και η Άρσεναλ ξέρει πως η Ρεάλ του έβαλε χειροπόδαρα.

Arsenal's manager Mikel Arteta stands during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Άρσεναλ είναι πρώτη και καλύτερη στην Premier League. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κάνει περίφημο πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζει είναι ο Μάρτιν Όντεγκαρντ. Ο 24χρονος αρχηγός των Κανονιέρηδων και της Νορβηγίας κάνει... παπάδες και ήδη αρκετές ομάδες τσεκάρουν την εξέλιξη και τις πιθανότητες που έχουν για να τον πάρουν.

Ο παίκτης αγοράστηκε από την Άρσεναλ αντί 40 εκατ. ευρώ. Ο Ρομάνο υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ρήτρα επαναγοράς του Νορβηγού από την Ρεάλ, αλά ένα διαφορετικό δημοσίευμα λέει το εξής: Πως Λονδρέζοι - Μαδριλένοι έχουν συμφωνήσει ότι κάθε πρόταση που θα καταφθάνει θα πρέπει να επικοινωνείται στον Πέρεθ.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε η Ρεάλ είναι θεατής στην περίπτωση και θα κινηθεί αν και μόνο αν την... ταράξει κάποιος από τους ενδιαφερόμενους για τον Νορβηγό. Δεν υπάρχει ούτε φιξ ποσό επαναγοράς, ούτε κάτι άλλο πολύπλοκο.

Ο Όντεγκαρντ, βέβαια, παραμένει κατά κάποιο τρόπο δεμένος με την Ρεάλ, έστω κι αν εκεί δεν κατάφερε να δείξει τόσο έντονα το σπουδαίο ταλέντο του.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

Ατλέτικο: Ο παράδοξος τρόπος που προσπαθεί να διώξει τον Ζοάο Φέλιξ

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK