Ατλέτικο: Ο παράδοξος τρόπος που προσπαθεί να διώξει τον Ζοάο Φέλιξ

Ο Φέλιξ βρίσκεται από καιρό στη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά το κλαμπ δεν βοηθάει την κατάσταση με τον τρόπο του.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Είναι απολύτως λογικό η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην έχει καμία διάθεση να "σκοτώσει" στην αγορά τον Ζοάο Φέλιξ. Δηλαδή να τον δώσει όσο όσο επειδή ο Πορτογάλος -που είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ- δεν τα βρίσκει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η μηχανή, πάντως, έχει κινητοποιηθεί και αναζητάτε λύση. Οι Ισπανοί πλήρωσαν την Μπενφίκα πάνω από 100.000.000 ευρώ για τον Ζοάο, όμως στην προκειμένη περίπτωση ακούνε και το δανεισμό. Βέβαια, όπως αποκαλύπτει το Athletic και στο ενδεχόμενο του loan η ομάδα του Σιμεόνε δεν έχει λάιτ απαιτήσεις.

Οι Ισπανοί, λοιπόν, ψάχνουν να δανείσουν τον Πορτογάλο -που έκανε καλό Μουντιάλ 2022- με ενοίκιο που θα ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα που θα πάρει τον Φέλιξ θα πρέπει να του πληρώσει και το συμβόλαιο: Κάπου 6 εκατ. ευρώ στο μεικτό. Άρα η Ατλέτικο ζητάει πακέτο 21.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ έχει σπρώξει χρήμα για παίκτες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πλατανιά, Λεβαδειακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK