Άρσεναλ: Κατέχει μοναδική πρωτιά στα top-5 πρωταθλήματα χάρη στους επιθετικούς της

Πάνω από 10 τέρματα έχουν καταφέρει να σημειώσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα της Premier League, επίδοση που δεν έχει σημειώσει καμία άλλη ομάδα στα τοπ 5 πρωταθλήματα

Arsenal's Martin Odegaard, centre, celebrates after the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium in London, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν AP

Μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι σημείωσε η Άρσεναλ και παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου επιστρέφοντας στην κορυφή της κατάταξης της Premier League, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια περισσότερα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέσα στην χρονιά και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με την επιθετική της γραμμή να πετάει φωτιές και να κατέχει μία μοναδική πρωτιά.

Συγκεκριμένα, τέσσερις επιθετικοί της Άρσεναλ έχουν καταφέρει να σημειώσουν 10 ή περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχει σημειωθεί από καμία άλλη ομάδα στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο λόγος για τους Μπουκαγιό Σακά, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, Μάρτιν Όντεγκααρντ και Γκάμπριελ Ζεσούς οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα έχουν καταφέρει να κάνουν το βήμα παραπάνω για να διατηρήσουν τους Κανονιέρηδες στη μάχη του τίτλου

Αναλυτικά

  • Γκάμπριελ Μαρτινέλι - 15 γκολ
  • Μάρτιν Όντεγκααρντ - 14 γκολ
  • Μπουκαγιό Σακά - 13 γκολ
  • Γκάμπριελ Ζεσούς - 10 γκολ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Φάτι έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του

Μπάγερν: Ο Τούχελ έριξε άκυρο σε αποκάλυψη της φετινής Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK