Μπάγερν: Ο Τούχελ έριξε άκυρο σε αποκάλυψη της φετινής Premier League

Στην Μπάγερν Μονάχου προτάθηκε ο άσος της Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς με τον Τόμας Τούχελ όμως να απαντάει αρνητικά στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης στοχεύει το ερχόμενο καλοκαίρι η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα άξιος αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, εξετάζει τις επιλογές του με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως έχει γίνει μία πρώτη προσέγγιση για τον Κόλο Μουανί, με τις απαιτήσεις της Άιντραχτ όμως να φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Στον Γερμανό τεχνικό προτάθηκε και ένας από τους φορ που βρήκε τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα.

Ο λόγος για τον Όλι Γουότκινς ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της εκτόξευσης της Άστον Βίλα στην βαθμολογία της Premier League αλλά αυτό δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον Τόμας Τούχελ ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γουότκινς έχει 15 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Βίλα ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 32.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Αυτοί είναι οι τέσσερις στόχοι του Κελαϊφί εν όψει καλοκαιριού

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK