Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

Τάσεις φυγής από την Αλ Νασρ φέρεται πως έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης να τον θέλει πίσω αλλά όχι ως ποδοσφαιριστή.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo enters the pitch to play the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Στην Αλ Νασρ και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας το deal του αιώνα, και μόνο απίθανο δεν είναι η θητεία του εκεί να μην διαρκέσει για πολύ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η El Nacional, ο Πορτογάλος σταρ μόνο χαρούμενος δεν είναι στην χώρα της Μέσης Ανατολής και ψάχνεται για να φύγει παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο CR7 θα προτιμούσε ιδανικά να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης και το κορυφαίο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής αλλά αυτό δεν υπάρχει καν στις σκέψεις του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θέλει τον CR7 στην ομάδα αλλά σε ρόλο πρεσβευτή.

Θυμίζουμε πως η Αλ Νασρ έχει υπογράψει τον Ρονάλντο με ορίζοντα 7ετίας, καθώς θέλει να τον "χρησιμοποίει" προκειμένου να διαφημίσει όσο το δυνατόν καλύτερα το ποδόσφαιρο της χώρας, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 για το οποίο έχει θέσει υποψηφιότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζόρζε Μέντες: Πάει Βαρκελώνη και ξεκαθαρίζει το μέλλον τριών ταλέντων της Μπάρτσα

Μπαρτσελόνα: Ο Νεγκρέιρα μπορεί να την στείλει σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης

Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK