Άρσεναλ: Κοντά σε συμφωνία με Ράις, "τρελές" οι απαιτήσεις της Γούεστ Χαμ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντέκλαν Ράις φέρεται πως είναι η Άρσεναλ, κάτι που κάνει τους Κανονιέρηδες το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, Υψηλές οι απαιτήσεις της ομάδας.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Αποφασισμένη να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε όλες τις γραμμές της είναι η Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider και αναπαράγει και το GOAL, οι Κανονιέρηδες σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τα "θέλω" του Αρτέτα και να κινηθούν για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Άρσεναλ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ την εβδομάδα, χωρίς να έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, η τελική συμφωνία με την Γουέστ Χαμ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η αγγλική ομάδα δεν φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 90.000.000 ευρώ, με τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες να αναφέρει πως το ποσό πώλησης του ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, ότι για τον Ράις ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Ρεάλ όσο και άλλα κορυφαία αγγλικά κλαμπ όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει επαναπρόσληψη κορυφαίου προπονητή

Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK