Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Το δημοφιλές Padel φέρνει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Λάρισα σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα. Ο Σουηδός φέρεται να έρχεται στην Ελλάδα ως επενδυτής.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Επένδυση στην Ελλάδα αναμένεται να κάνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με το onlarissa.gr, μία επένδυση που αφορά τον αθλητισμό, αλλά όχι το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, Ίμπρα φέρεται έτοιμος να ρίξει χρήματα για την ανάπτυξη του Padel στην περιοχή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο σπουδαίος Σουηδός ετοιμάζεται να επενδύσει και στη Λάρισα, ενοικιάζοντας μια τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγαζόνταν το "Χίλια – Χίλεια" και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης.

Αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλία. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

Άρσεναλ: Το χειμερινό δώρο που πήρε ο Αρτέτα, η Τσέλσι το έδιωξε στεγνά

News 24/7

24MEDIA NETWORK