Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει επαναπρόσληψη κορυφαίου προπονητή

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται πως εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας σύμφωνα με το Evening Standard.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σε κρίση βρίσκεται η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί επέλεξε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Κριστόφ Γκαλτιέ, επηρεασμένος από το επιτυχημένο πέρασμα του προπονητή από τις Νις, Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο φέρεται πως έχουν κάνει τον Κελαϊφί να έχει δεύτερες σκέψεις για την επιλογή Γκαλτιέ με τα σενάρια για άμεση αποχώρηση του προπονητή να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Evening Standard, οι ιθύνοντες της Παρί έχουν μετανιώσει για τη λύση της συνεργασίας τους με τον Τόμας Τούχελ τον Δεκέμβρη του 2020 και είναι θετικοί στο ενδεχόμενο επαναπρόσληψής του.

Θυμίζουμε, πως ο κύριος λόγος απόλυσης του Τούχελ ήταν οι κακές σχέσεις του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στην ομάδα καθώς τη θέση του έχει πάρει ο Λουίς Κάμπος.

Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν και απολύθηκε από τη Τσέλσι, και δεν είναι λίγες οι ομάδες που φέρεται να έχει απορρίψει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK