Άρσεναλ, μεταγραφές: Πουλάει παιδί των ακαδημιών της με ποσό "μαμούθ"

Κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Φολαρίν Μπάλογκαν έχει έρθει η Μονάκο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Athletic.

Arsenal's manager Mikel Arteta stands during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/PETER DEJONG

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται η Μονάκο καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, έχει έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Φολαρίν Μπαλογκάν.

Ο 22χρονος επιθετικός από την Αμερική αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες στο Μονακό προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με τους "Κανονιέρηδες" να λαμβάνουν από το deal ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Μπαλογκάν είναι παιδί των ακαδημιών της Άρσεναλ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Ρεμς όπου σε 39 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έχει στα χέρια της αστρονομική πρόταση για το μεγάλο της αστέρι

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Έκπληξη! Με "ψίχουλα" μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπερνάρντο από τους "Πολίτες"

Η άμεση απάντηση του Μπενζεμά στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK