Άρσεναλ: Ο αντι-Καϊσέδο κοστίζει 80 εκατ και έχει τρελάνει την Premier League

Για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις ενδιαφέρεται η Άρσεναλ, με δημοσίευμα του 90min να αναφέρει πως η δουλειά μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Έναν από τους κορυφαίους Άγγλους ποδοσφαιριστές της Premier League θέλει να κάνει δικό της η Άρσεναλ και για να τα καταφέρει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Ο λόγος για τον άσο της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της ομάδας και στα 24 του χρόνια είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Ράις είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της αγγλικής ομάδας, με τον Ντέιβιντ Μόγες μάλιστα να αναφέρει πως δεν αποκλείεται για την περίπτωσή του να δαπανηθεί ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min η δουλειά μπορεί να κλείσει και με ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ με την Άρσεναλ να μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η μοναδική ομάδα που θα ήταν διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ράις με την Γουέστ Χαμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, με τους Άγγλους βέβαια να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή για ακόμα έναν χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

Μυθικό! Στόπερ δήλωσε πως ο Χάλαντ τον τσιμπάει αλλά του αρέσει

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK