Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ρομέλου Λουκάκου με τρια να είναι τα φαβορί για να τον διαδεχθούν.

Inter Milan's Romelu Lukaku reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Λήγει ο δανεισμός του Ρομέλου Λουκάκου με την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν για την αγορά του αλλά ούτε και να ανανεώσουν τον δανεισμό του.

Ο λόγος, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι ότι παρόλο που ο ποδοσφαιριστής έχει "ξελασπώσει" κάποιες φορές την Ίντερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο,αντιμετωπίζει συχνά θέματα τραυματισμού ενώ και η φυσική του κατάσταση δεν είναι η επιθυμητή.

Η ιταλική ομάδα εξετάζει τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να διαδεχθούν τον Βέλγο στράικερ, εκ των οποίων κανένας δεν αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Λίβερπουλ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάρκους Τουράμ της Γκλαντμπάχ και η αποκάλυψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι, Ματέο Ρετέγκι, είναι οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζονται, με τον Γάλλο να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και τον Ιταλό να έχει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς μέχρι το 2024 αλλά να εκφράζει πρόσφατα την επιθυμία να γίνει κάτοικος Ιταλίας.

Όσον αφορά τον Λουκάκου αναμένεται να επιστρέψει στην Τσέλσι, η οποία όμως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" ελκύει και δεύτερη αγγλική ομάδα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι "πέταξε" αινιγματική ατάκα για τον στόχο των 150 εκάτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK