Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έφαγε πόρτα το καλοκαίρι αλλά επιστρέφει άμεσα για τον παίκτη των 60 εκατ.

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πέδρο Νέτο αναμένεται να επισημοποιήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Άρσεναλ σύμφωνα με την Mirror.

Arsenal's manager Mikel Arteta celebrates after their win in the English Premier League soccer match against Manchester United at Emirates stadium in London, Sunday, Sept. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα πανηγυρίζει τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κάνει η Άρσεναλ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτή του άσου της Γουλβς, Πέδρο Νέτο, σύμφωνα με την Mirror.

Ο Νέτο αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2019 όταν και δαπανήθηκε για την περίπτωσή του ένα ποσό κοντά στα 18.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Λάτσιο.

Ο 23χρονος Πορτογάλος αποτελεί έναν από τους διακριθέντες του φετινου ρόστερ των "Λύκων" έχοντας στις 7 πρώτες του αναμετρήσεις 1 γκολ και 4 ασίστ στην Premier League.

Ο παίκτης βρισκόταν στη λίστα του Αρτέτα και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του καθώς η Γουλβς απαιτούσε ένα ποσό κοντα στα 60.000.000 ευρώ για να πει το "ναι"¨στην παραχώρησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Στέλνει σκάουτερ σε αγώνα Champions League για τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της Νιούκαστλ

Μουρίνιο: Ο Special One ξέσπασε κατά των επικριτών του και αποθέωσε τον νέο κίλλερ της Ρόμα

Τότεναμ: Ο Κέιν έφυγε αλλά ο Ποστέκογλου τρίβει τα χέρια του με τον "διάδοχό" του στο σκοράρισμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK