Άρσεναλ: Ο Αρτέτα λόγω UCL θέλει να κάνει την βόμβα με αγαπημένο του παιδί

Τον Ραχίμ Στέρλινγκ θέλει να φέρει στην Άρσεναλ ο Μικέλ Αρτέτα σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min με τα χρήματα από το Champions League να ευνοούν μία τέτοια κίνηση.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός AP

Κοντά στην επιστροφή της στην πρώτη τετράδα της Premier League βρίσκεται η Άρσεναλ καθώς αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει στον Μικέλ Αρτέτα πως θέλει να ικανοποιήσει όλες του τις επιθυμίες προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min που αναπαράγει και το GOAL, σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να μην συμβεί, θα δοθεί το πράσινο φως στον Αρτέτα για να κινηθεί για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Στέρλινγκ πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι στη Τσέλσι αντί 56.000.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Αρτέτα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή από τότε που και οι δύο βρίσκονταν στη Μάντσεστερ Σίτι και παρόλο που θεωρείται δύσκολη η τόσο άμεση αποχώρησή του από την Τσέλσι, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αναγκαστικά εξαιτίας του FFP, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Δίνει 40 εκατ. συν παίκτη για τον Βλάχοβιτς

Κι όμως! Ο στρατηγός Τεν Χαχ έχει ξαναχορέψει

Εάν η Σίτι δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ θα σοκάρει το μεταγραφικό παζάρι με την εναλλακτική του

News 24/7

24MEDIA NETWORK