Κι όμως! Ο στρατηγός Τεν Χαχ έχει ξαναχορέψει

Το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ να χορεύει όπως και κατά τους πανηγυρισμούς μετά από την κατάκτηση του Carabao Cup.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, να χορεύει μαζί με τους Άντονι και Λισάνδρο Μαρτίνεζ.

Ο, κατά τα άλλα, σοβαρός και μετρημένος στις εκφράσεις του Ολλανδός τεχνικός δεν "ξεσαλώνει" για πρώτη φορά καθώς το φως της δημοσιότητας έχει δει και ένα άλλο βίντεο που τον δείχνει να χορεύει μαζί με τους παίκτες του όταν ακόμα βρισκόταν στη τεχνική ηγεσία του Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας οι παίκτες του Άγιαξ σπρώχνουν τον Τεν Χαχ στο κέντρο με τον Ολλανδό να... δίνει τον ρυθμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Εάν η Σίτι δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ θα σοκάρει το μεταγραφικό παζάρι με την εναλλακτική του

Μέσι: Ακολούθησε τη φιλία και όχι τη δικαιοσύνη, δεν ψήφισε πρώτο τον Εμπαπέ

Παίκτης του Αμπέλ Φερέιρα έκανε τη δίαιτα του Ρονάλντο και δήλωσε: "Σκέφτηκα πως θα πεθάνω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK