Ρεάλ: Δίνει 40 εκατ. συν παίκτη για τον Βλάχοβιτς

40.000.000 ευρώ και τον Φερλάντ Μεντί είναι διατεθειμένη να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Για επιθετικό αναμένεται να κινηθεί η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ο Έντρικ μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο Μπενζεμά παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ένα από τα πρώτα ονόματα της λίστας του Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercatoweb, είναι αυτό του άσου της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα και έχουν βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή με τους μνηστήρες να είναι ήδη αρκετοί, μεταξύ των οποίων και η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό ύψους 40.000.000 ευρώ για την αγορά του Βλάχοβιτς βάζοντας στην πρόταση και τον αριστερό μπακ της ομάδας, Φερλάντ Μεντί του οποίου η αξία κυμαίνεται περίπου στα 40.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι για τον Βλάχοβιτς η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της το περασμένο καλοκαίρι περίπου 81.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως! Ο στρατηγός Τεν Χαχ έχει ξαναχορέψει

Εάν η Σίτι δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ θα σοκάρει το μεταγραφικό παζάρι με την εναλλακτική του

Μέσι: Ακολούθησε τη φιλία και όχι τη δικαιοσύνη, δεν ψήφισε πρώτο τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK