Άρσεναλ: Ο Αρτέτα "βολιδοσκοπεί" παίκτη που ανακάλυψε ο Τεν Χαχ

Για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους αναμένεται να κινηθεί η Άρσεναλ, με τον ποδοσφαιριστή να απασχολεί και τον Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος τον ανακάλυψε το 2020.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Πολλοί είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει απογειώσει ο Έρικ Τεν Χαχ με την καθοδήγησή του και τους έχει βοηθήσει να πάρουν μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ με τις περιπτώσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ να είναι οι πιο χαρακτηριστικές.

Εξίσου αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που έχει ανακαλύψει ο Τεν Χαχ και εξακολουθούν να αγωνίζονται για τη φανέλα του Αίαντα της Ολλανδίας.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μοχάμεντ Κούντους, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το 2020 έπειτα από εισήγηση του Τεν Χαχ και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο λόγος για την Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL, αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με τον Άγιαξ να αξιώνει για την παραχώρησή του ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Στα ραντάρ της έχει τον ποδοσφαιριστή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ αλλά η Άρσεναλ φέρεται πως έχει τον πρώτο λόγο, με τον Αρτέτα να εντυπωσιάζεται από την αποτελεσματικότητα του ποδοσφαιριστή σε παραπάνω από μία θέσεις.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κούντους έχει καταγράψει 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 18 γκολ και 6 ασίστ, αγωνιζόμενος και ως φορ αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

Φάτι: Ο Τσάβι αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του αστεριού της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK