Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

Παρελθόν από την Γιουβέντους αναμένεται να αποτέλεσει ο Άνχελ Ντι Μαρία με ομάδες από την Σαουδική Αραβία να τον έχουν προσεγγίσει αλλά τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη.

Juventus' Angel Di Maria reacts during the the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus FC at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Ντι Μαρία με τη φανέλα της Γιουβέντους AP

Παρελθόν από την Γιουβέντους αναμένεται να αποτελέσει ο Άνχελ Ντι Μαρία καθώς οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του "ναυάγησαν", παρά το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής εξετάζει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις

Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, ομάδες από την Σαουδική Αραβία "βολιδοσκοπούν" τον Ντι Μαρία με τον ίδιο πάντως να έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο κορυφαίο επίπεδο για χάρη κάποιας ευρωπαϊκής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Ντι Μαρία διανύει μία εξαιρετική χρονία με τη φανέλα της "Μεγάλης Κυρίας", έχοντας 8 γκολ και 7 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εντυπωσίασε και στο Μουντιάλ που έλαβε χώρα στο Κατάρ, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η Αργεντινή να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φάτι: Ο Τσάβι αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του αστεριού της Μπάρτσα

Νεϊμάρ: Ο ισχυρός σύμμαχος του Βραζιλιάνου που πίεσε τον Τεν Χαχ να πει το "ναι"

Σίτι: Οι "Πολίτες" έφτιαξαν πανό με την περίφημη φωτογραφία του Πεπ με το πούρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK