Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

Τον Άντριου Ρόμπερτσον ονειρεύεται να δει στην Μαδρίτη ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Liverpool's Andrew Robertson during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Άντριου Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει ήδη για τους αντικαταστάτες τους.

Πέρα από τις αποχωρήσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, η Λίβερπουλ καλείται να αντιμετωπίσει και προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία για την αγορά παικτών της, με δημοσίευμα του Defensa Central να μιλά για ενδιαφέρον κορυφαίας ομάδας για τον Άντριου Ρόμπερτσον.

Ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται πως δεν εμπιστεύεται για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ τον Φερλάντ Μεντί και ψάχνει μία αξιόπιστη λύση για τη θέση.

Ο Ρόμπερτσον ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από την Χαλ αντί 9.000.000 ευρώ και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδία του Κλοπ, κάτι που σχεδόν αποκλείει το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του από την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Σκωτσέζου μπακ με τους "Κόκκινους" εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, με την χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή, βάσει transfermarkt, να κυμαίνεται στα 48.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο "Ρόμπο" έχει καταγράψει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και 11 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

Φάτι: Ο Τσάβι αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του αστεριού της Μπάρτσα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK