Φάτι: Ο Τσάβι αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του αστεριού της Μπάρτσα

Πώς δεν ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του Ανσού Φάτι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι, με πολλά να εξαρτώνται από το FFP.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish Copa del Rey round of 16 soccer match between Intercity and Barcelona at the Ricardo Perez stadium in Alicante, Spain, Wednesday Jan. 4, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Στην Βαρκελώνη βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Ζόρζε Μέντες και, μεταξύ άλλων,συζήτησε με την Μπαρτσελόνα για το μέλλον του Ανσού Φάτι.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ φέρεται να πρότεινε στη διοίκηση της ομάδας την πώληση του Ανσού Φάτι στην Γουλβς με αντάλλαγμα τον Ρούμπεν Νέβες αλλά και 30.000.000 ευρώ.

Ο Τσάβι δεν αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς αναζητά μία πιο ποιοτική λύση απ' αυτή του Νέβες για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του Φάτι, λέγοντας πως αυτή την περίοδο η ομάδα σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και πολλά εξαρτώνται από το FFP.

"...Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά. Δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα φύγει. Πολλά εξαρτώνται και από το FFP..."

Θυμίζουμε πως σενάρια ήθελαν την Μπαρτσελόνα να βάζει πωλητήριο και στον Ραφίνια για να λύσει τα οικονομικά της ζητήματα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο ισχυρός σύμμαχος του Βραζιλιάνου που πίεσε τον Τεν Χαχ να πει το "ναι"

Τσάβι: Μίλησε για τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK