Ντε Μπρούινε: Η τρομακτική πρόβλεψη για τον Έρλινγκ Χάλαντ

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε ρωτήθηκε για το μέλλον του Έρλινγκ Χάλαντ και είπε φοβερά πράγματα για την εξέλιξη του Νορβηγού.

Manchester City's Erling Haaland, facing, embraces Manchester City's Kevin De Bruyne after scoring the opening goal during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ντε Μπρούινε μαζί με τον Χάλαντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Έρλινγκ Χάλαντ κάνει απίστευτα πράγματα στην Premier League, άλλωστε ήδη θα μπορούσε να έχει πάρει σε πέντε σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τα 20 γκολ του σε 14 ματς που έχει αγωνιστεί εκεί. Το ένα γκολ μετά το άλλο φέρνει ενθουσιασμό και τρομερές προβλέψεις.

Μία απ' αυτές ανήκει στον Κέβιν Ντε Μπρούινε, συμπαίκτη του Χάλαντ που παρακολουθεί από την καλύτερη σκοπιά τα κατορθώματα του 22χρονου φορ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος, λοιπόν, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη μηχανή που έχει ο Γκουαρντιόλα στο ρόστερ του είπε:

"Ο Έρλινγκ έχει εμμονή με τα γκολ. Έχει ήδη 200 γκολ, άρα μπορεί να φτάσει τα 600, 700 ή και 800 εάν παραμείνει υγιής και κάνει αυτά που κάνει" προέβλεψε με σοκαριστικό τρόπο ο αρχηγός και συνέχισε "...είναι νέο παιδί που απολαμβάνει τη ζωή του και παίρνει το ποδόσφαιρο στα σοβαρά. Αγαπάει να σκοράρει. Πιστεύω αυτό είναι το πιο μοναδικό πράγμα που έχει..."

Με αυτή την τοποθέτηση του Ντε Μπρούινε καταλαβαίνουμε πως ο "εγκέφαλος" της Σίτι θεωρεί ικανό τον Χάλαντ να ξεπεράσει τους κορυφαίους Μέσι και Ρονάλντο οι οποίοι τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια έχουν ξετινάξει όλα τα ρεκόρ σε επίπεδο σκοραρίσματος.

Διαβάστε περισσότερα

Χάλαντ: Σε πόσες σεζόν της Premier League θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ ο παρανοϊκός εκτελεστής

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήθελε τον Χάκπο, αλλά κάποιοι μέσα στο κλαμπ όχι

Χάκπο: Ο μαέστρος Φαν Ντάικ έψησε με μια κουβέντα τον Κόντι να πει "ναι" στην Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK