Γιουνάιτεντ: Μετά τους Ρονάλντο και Σάντσο ο Τεν Χαχ έκανε "χουνέρι" και σε άλλο αστέρι της ομάδας

Το γάμο του κολλητού του, Νικολάς Ταλιαφίκο, έχασε ο Λισάντρο Μαρτίνεζ επειδή ο Έρικ Τεν Χαχ τον ήθελε πίσω στη δράση.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Το γάμο του καλού του φίλου, Νίκολας Ταλιαφίκο έχασε ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Λισάντρο Μαρτίνεζ και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Ολλανδός τεχνικός φημίζεται για την αυστηρότητα που δείχνει προς τους ποδοσφαιριστές του και ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα ο Έρικ Τεν Χαχ είχε δηλώσει δημόσια πως ο Μαρτίνεζ πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτσι, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πριν από λίγες ημέρες στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Τεν Χαχ δεν διαπραγματεύτηκε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του για μεγαλύτερο διάστημα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τεν Χαχ εξαντλεί την αυστηρότητα του με κάποιον ποδοσφαιριστή του, αφού τόσο στο επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και στην περίπτωση του αγωνιστικά ανέτοιμου, Τζέιντον Σάντσο ο Τεν Χαχ ήταν απόλυτος στις αποφάσεις του.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάκπο: Ο μαέστρος Φαν Ντάικ έψησε με μια κουβέντα τον Κόντι να πει "ναι" στην Λίβερπουλ

Χάλαντ: Σε πόσες σεζόν της Premier League θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ ο παρανοϊκός εκτελεστής

Γκουαρντιόλα: Μια εβδομάδα "χοντρός", μία εβδομάδα σέξι

News 24/7

24MEDIA NETWORK