Μουντιάλ 2022: Μύθος ο Νεϊμάρ έχρισε φαβορί την Αγγλία γιατί έχει παίκτη που δεν έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ

Ο Νεϊμάρ έχει τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που δεν προλαβαίνει να διαβάσει ειδήσεις. Έχρισε φαβορί την Αγγλία στο Κατάρ γιατί έχει παίκτες όπως ο Κέιν και ο Σάντσο, μόνο που ο δεύτερος δεν έχει κληθεί.

Brazil's Neymar takes a break during a training session at the Continassa sporting center, in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 15, 2022. Brazil will compete in Group G at the 2022 FIFA World Cup. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νεϊμάρ μετά από προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Ο Νεϊμάρ καλό πήγε να κάνει αλλά του βγήκε του ανθρώπου. Ο Βραζιλιάνος σταρ που διανύει εξαιρετική σεζόν και φιλοδοξεί να οδηγήσει την πατρίδα του στην κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποφάσισε να μιλήσει κολακευτικά για την Αγγλία.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής της Παρί έκανε την εξής... πατάτα. Ανέφερε πως η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ διότι έχει συναδέλφους του στις τάξεις του όπως ο Χάρι Κέιν και ο Τζέιντον Σάντσο.

Βρείτε το λάθος. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κληθεί από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Τα "παρκαρισμένα" 85.000.000 ευρώ τον Κόκκινων Διαβόλων που είχατε διαβάσει στο Contra.gr.

Στις δηλώσεις του ο Νεϊμάρ είπε: "Πραγματικά ξέχασα την Αγγλία που σίγουρα έχει την ευκαιρία της (να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο). Μου αρέσουν ο Κέιν και Σάντσο. Είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και έχω ιδιαίτερη αγάπη γι' αυτούς. Μου αρέσουν παίκτες με τέτοια ποιότητα".

Διαβάστε περισσότερα

Ο πατέρας του "νέου Αντριάνο" πάει να δει τι σημαίνει Ρεάλ

Μουντιάλ 2022: Ο Ντάλιτς δεν "πούλησε" την Κροατία για 30 εκατ. ευρώ και είναι περήφανος

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής επιχείρησε να ληστέψει με μαχαίρι οδηγό Uber

News 24/7

24MEDIA NETWORK