Άρσεναλ - Σπόρτινγκ: Ο Γκονζάλβες μιμήθηκε τον επικό πανηγυρισμό του Τζάκα και έγινε χαμός

Να κοροϊδέψει τον πανηγυρισμό του Τζάκα θέλησε ο Γκονσάλβες μετά από την πρόκριση της Σπόρτινγκ επί της Άρσεναλ με το βίντεο να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Sporting's Pedro Goncalves celebrates after the penalty shootout during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Arsenal and Sporting CP at the Emirates stadium in London, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
ο Πέδρο Γκολζάλβες πανηγυρίζει AP

Την έκπληξη έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη φάση των 16 του Europa League καθώς απέκλεισε την Άρσεναλ στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από δύο ισοπαλίες.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των Πορτογάλων το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πέδρο Γκονσάλβες να "κοροϊδεύει" τον Γκρανίτ Τζάκα.

Πώς; Κάνοντας τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό που επέλεξε ο μέσος της Άρσεναλ να κάνει μετά από το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση.

Το βίντεο με τον πανηγυρισμό του Γκονσάλβες έχει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να τον αποθεώνουν και κάποιους άλλους να τον κατηγορούν για ασέβεια καθώς ο πανηγυρισμός έγινε μπροστά από τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση εν όψει της νέας χρονιάς

Παρί: Γίνεται η έκπληξη, ανανεώνει κορυφαίο αστέρι της

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK