Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

Πολλά είναι τα ζητήματα που έχει θέσει επί τάπητος ο Λιονέλ Μέσι στις συζητήσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς θέλει να εξασφαλίσει πως θα βρίσκεται σε μία ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι και παρά το γεγονός πως έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει βγει ακόμα "λευκός καπνός".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, οι απαιτήσεις του Μέσι για να παραμείνει στην γαλλική ομάδα είναι αρκετές και εξαρτώνται κυρίως από τον σχεδιασμό της Παρί.

Ο Μέσι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και να παλέψει για την κατάκτηση του Champions League γι αυτό και θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της ομάδας του Νασέρ Αλ Κελαϊφί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Παρί έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, ενώ δεν είναι λίγα και τα συμβόλαια, πλην του Μέσι, που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Λίο δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις κάτι που επίσης αποτελεί ένα ζήτημα για την γαλλική ομάδα, η οποια έχει να διαχειριστεί πολλά συμβόλαια, μεταξύ των οποίων και του πρόσφατα τραυματία Νεϊμάρ που ενώ είχε τάσεις φυγής πλέον άλλαξε τακτική.

Παρόλα αυτά, ο Μέσι εξακολουθεί να έχει ως πρώτο του στόχο την παραμονή στην ομάδα του Παρισιού για ακόμα ένα ή δύο χρόνια παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από το MLS και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως, δεν αποκλείεται σε όλα αυτά να παίξει ρόλο η υποδοχή που ετοιμάζουν στον Αργεντίνο οι Ultras της Παρί Σεν Ζερμέν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρεν, η οποία δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις εικόνες λατρείας που έχει αντικρύσει ο GOAT στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Γίνεται η έκπληξη, ανανεώνει κορυφαίο αστέρι της

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση εν όψει της νέας χρονιάς

Παρί: Παρά την ανανέωση, ο αγαπημένος του Κελαϊφί σκέφτεται να φύγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK