Παρί: Γίνεται η έκπληξη, ανανεώνει κορυφαίο αστέρι της

Σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος σύμφωνα με δημοσίευμα της AS.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σε διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί με τον Λιονέλ Μέσι οι διαπραγματεύσεις να έχουν παγώσει και να αναμένονται εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα αλλά κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει και με άλλα αστέρια της ομάδας.

Πρώτος από όλους βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας, ενώ κάτι ανάλογο φέρεται πως θα συμβεί και με άλλο ένα μεγάλο αστέρι των Γάλλων.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της AS αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί για ακόμα έναν χρόνο παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση.

Για τον Ράμος έντονο ενδιαφέρον φέρεται πως έχει δείξει η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά οι καλές του εμφανίσεις κάνουν τους γάλλους να θέλουν να τον κρατήσουν και για τη συνέχεια.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση εν όψει της νέας χρονιάς

Παρί: Παρά την ανανέωση, ο αγαπημένος του Κελαϊφί σκέφτεται να φύγει

Πού θα πάνε τα 136 γκολ; Οι ομάδες που θέλουν τους πιο hot επιθετικούς της Ευρώπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK