Βραζιλία: Με πρωταγωνιστές δύο wonderkid πολλών εκάτ. κατέκτησε κορυφαίο τρόπαιο

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αντρέι Σάντος και Βίκτορ Ροκέ, η Βραζιλία κατέκτησε το Κύπελλο Λατινικής Αμερικής U20 στο μεγάλο τελικό κόντρα στην Ουρουγουάη.

Brazil's Andrey Dos Santos, center, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal against Uruguay during a South America U-20 soccer match in Bogota, Colombia, Sunday, Feb. 12, 2023. (AP Photo/Fernando Vergara)
ο Αντρέι Σάντος πανηγυρίζει το γκολ του με τους συμπαίκτες του AP

Μπορεί στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ η Βραζιλία να γνωρίσε τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά στις μικρότερες κατηγορίες έχει επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, η Βραζιλία κατέκτησε το Κύπελλο Λατινικής Αμερικής στην κατηγορία U20 έχοντας μάλιστα για μεγάλους πρωταγωνιστές στη διοργάνωση, έναν ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και άλλον ένα που απασχολεί κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον 18χρονο μέσο Αντρέι Σάντος, τον οποίο αγόρασε η Τσέλσι αντι 12.500.000 ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τον 17χρονο σέντερ φορ, Βίτορ Ρόκε της Ατλέτικο Παραναένσε που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και αρκετών ομάδων της Premier League.

Και οι δυο τους αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ έχοντας από 6 γκολ στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Κολομβία.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζόρζε Μέντες: Παρά τις φήμες, διαψεύδει πως πωλείται παίκτης του αξίας 80 εκατ.

Τσάβι Σίμονς: Παρά τις βλέψεις της PSV, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον

Μπενφίκα: Μετά την πώληση Έντσο χάνει βασικό της αστέρι χωρίς κέρδος

News 24/7

24MEDIA NETWORK