Άρσεναλ: Τι περιμένει για να κάνει την κίνηση ματ για τον παίκτη των 100 εκατ.

Μετά από τον τελικό του Europa Conference League αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις στην Γουέστ Χαμ η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Arsenal's manager Mikel Arteta stands during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/PETER DEJONG

Πρόθυμη να κάνει όλα τα χατίρια του Μικέλ Αρτέτα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι η Άρσεναλ, μετά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο τη φετινή σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει εισηγηθεί στη διοίκηση των Κανονιέρηδων την απόκτηση του μέσου της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, ο οποίος είναι, αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η επίσημη πρόταση για την αγορά του Ράις θα κατατεθεί στην Γουέστ Χαμ μετά από την ολοκλήρωση του τελικού του Europa Conference League που δίνει η τωρινή ομάδα του Ράις κόντρα στη Φιορεντίνα.

Θυμίζουμε πως οι απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ για τον Άγγλο αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ, ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Μπάγερν Μονάχου, με το τηλεφώνημα του Τόμας Τούχελ να "ανάβει" φωτιές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ έφαγε την πρώτη "χυλόπιτα" για τη θέση του φορ

Μπάγερν: Ο Ντέιβις σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις για νέο σύμβολαιο, οι δύο σύλλογοι που "καιροφυλαχτούν"

Σιμεόνε: "Έστειλε" δημόσια παίκτη του στην Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK