Μπάγερν: Ο Τούχελ έφαγε την πρώτη "χυλόπιτα" για τη θέση του φορ

Αρνητική ήταν η απάντηση του Χάρι Κέιν στην πρόταση που του κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου καθώς θέλει να παραμείνει στην Αγγλία.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που έχει αφήσει στην ομάδα η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει η Μπάγερν Μονάχου.

Στο τραπέζι έχουν τεθεί πολλά ονόματα, με τις περιπτώσεις των Κόλο Μουανί, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Χάρι Κέιν να ξεχωρίζουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα BILD, η Μπάγερν ήρθε σε επαφή με τον Κέιν, ο οποίος όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Γερμανία καθώς θέλει να παραμείνει στην Premier League, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως αυτό θα γίνει όχι για χάρη της Τότεναμ αλλά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον, η γερμανική ομάδα έχει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση Βλάχοβιτς, ενώ πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και ο Κόλο Μουανί, ο οποίος είναι ιδιαίτερα "τσουχτερός", καθώς η Άιντραχτ απαιτεί για την απόκτησή του ποσό που αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυτή είναι η αναλυτική προσφορά της Ίντερ Μαϊάμι που... ευνοεί την Μπάρτσα

Ρεάλ: Οι Σαουδάραβες δίνουν 120 εκατ. στον Μόντριτς, τι σκοπεύει να κάνει

Ασένσιο: Οι κινήσεις του Ζόρζε Μέντες δείχνουν τον επόμενο προορισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK