Μπάγερν: Ο Ντέιβις σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις για νέο σύμβολαιο, οι δύο σύλλογοι που "καιροφυλαχτούν"

Τις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση του συμβολαίου του σταμάτησε ο Αλφόνσο Ντέιβις μετά την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ραγδαίες είναι οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στην Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι, με την αρχή να γίνεται με την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από το αθλητικό τμήμα της ομάδας.

Ο Τόμας Τούχελ χαίρει της εμπιστοσύνης του συλλόγου και έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης, έχοντας ως πρώτο στόχο πλέον τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, μετά από την αρνητική απάντηση του Χάρι Κέιν.

Πέρα από τις μεταγραφές, στόχος της Μπάγερν είναι να διευθετήσει πρόωρα τις ανανεώσεις των συμβολαίων κομβικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ, προκειμένου να μην αποχωρήσουν... τσάμπα.

Ένας από αυτούς ο Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, δυσκολεύει το έργο της Μπάγερν αφού ζήτησε να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου, του εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, μετά από την αποχώρηση των Καν και Σαλιχάμιτζιτς.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ντέιβις με την Μπάγερν λήγει το 2025, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να καιροφυλαχτούν για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ έφαγε την πρώτη "χυλόπιτα" για τη θέση του φορ

Μέσι: Αυτή είναι η αναλυτική προσφορά της Ίντερ Μαϊάμι που... ευνοεί την Μπάρτσα

Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK