Άρσεναλ: Το "δώρο" της διοίκησης στον Αρτέτα έρχεται από Ιταλία

Μεγαλο φαβορί για την απόκτηση του Ντένζελ Ντάμφρις φέρεται να είναι η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Tuttosport. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Τσέλσι.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League συνεχίζει να βρίσκεται η Άρσεναλ και στους ιθύνοντες της ομάδας επικρατεί η άποψη πως πρέπει να εισακουστούν όλες οι εισηγήσεις του Μικέλ Αρτέτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tuttosport που αναπαράγει και το GOAL, ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Ντένζελ Ντάμφρις από την Ίντερ.

Ο 27χρονος Ολλανδός φουλ μπακ της Ίντερ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τσέλσι αλλά η Άρσεναλ μοιάζει αυτή τη στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι

Η χρηματιστηριακή αξία του Ντάμφρις αυτή την περίοδο κυμαίνεται στα 28.000.000 ευρώ ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει 27 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Ο Ρομάνο αποκάλυψε τα νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

Τσέλσι: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί αν αποχωρήσει ο Πότερ

Γιουνάιτεντ: Διέρρευσαν οι δύο προσφορές, τι ζητούν οι Γκλέιζερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK