Μέσι: Ο Ρομάνο αποκάλυψε τα νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

Πως ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε συζητήσεις μόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν αυτή την περίοδο, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν, ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο CaughtOffside.

PSG's Lionel Messi looks on during the League One soccer match Rennes against Paris Saint-Germain at the Roazhon Park stadium Sunday, Jan. 15, 2023 in Rennes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί AP

Χαμός επικρατεί στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει στο προσκήνιο πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Μέσα σ' όλα, οι Γάλλοι έχουν να διαχειριστούν και το ζήτημα του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή με τους ιθύνοντες της Παρί χωρίς να βγει λευκός καπνός αλλά οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους και το επόμενο διάστημα.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να κερδίζει έδαφος στην υπόθεση του Μέσι, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε μία άλλη οπτική στο ζήτημα στο CaughtOffside.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός μεταγραφολόγος αποκάλυψε πως ο Μέσι αυτήν την περίόδο βρίσκεται σε συζητήσεις μόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν και πως η πρόθεση του είναι να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα ο πατέρας του Αργεντίνου ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Μέσι να πάει στην Μπαρτσελόνα με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Διέρρευσαν οι δύο προσφορές, τι ζητούν οι Γκλέιζερς

Νιούκαστλ: Στοχεύει σε "πολυεργαλείο" με καριέρα σε Παρί και Γιουβέντους

Ρονάλντο: Οπαδός του έκανε τάκλιν για... κόκκινη αλλά τον απέφυγε τελευταία στιγμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK