Άρσεναλ: Το κλειδί για να πάρει τον Μούντρικ είναι η κολοσσιαία προκαταβολή που θέλει η Σαχτάρ

Η Άρσεναλ εντύνει την πίεση για να κάνει δικό της τον Μούντρικ και το κλειδί της υπόθεσης φαίνεται να είναι η προκαταβολή.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk, right, challenges for the ball with Sheriff's Danilo Arboleda during the Champions League group D soccer match between Shakhtar Donetsk and FC Sheriff Tiraspol at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Dec. 7, 2021. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ σαρρώνει με τη φανέλα της Σαχτάρ AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ντιλ για δυνατούς παίκτες θα είναι η υπόθεση του Μιχάιλο Μούντρικ. Η Σαχτάρ δεν φαίνεται καθόλου διατεθειμένη να κάνει χατίρια στην υπόθεση του πιο πολύτιμου περιουσιακού της στοιχείου τα τελευταία χρόνια. Οι Ουκρανοί θέλουν χρήματα, πολλά χρήματα για να δώσουν τον παίκτη.

Η Άρσεναλ είναι αυτή που έχει μπει σθεναρά στη μάχη της μεταγραφής του 21χρονου, ενώ η Τσέλσι φαίνεται από τις κινήσεις της ότι έχει κάτσει στην άκρη και περιμένει το κατάλληλο τάιμινγκ. Η πρώτη πρόταση (40 εκατ. ευρώ) των Κανονιέρηδων απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην Ουκρανία και στην Αγγλία υποστηρίζουν πως ο Αρτέτα επανήλθε και έκανε προσφορά που μαζί με τα μπόνους ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ. Ποσό που είναι κάτω των 100.000.000 ευρώ που θέλει η Σαχτάρ και το λέει δημόσια. Προκύπτει, πάντως, ότι οι Λονδρέζοι είναι αισιόδοξοι πως στο τέλος θα πάρουν τον παίκτη.

Στην πατρίδα του Μούντρικ κυκλοφορεί η φήμη ότι το κλειδί της υπόθεσης είναι τα χρήματα που θα πάρει η ομάδα του Ντόνετσκ μπροστά. Γίνεται λόγος για απαίτηση της Σαχτάρ να πάρει "ζεστά" 55.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

Ο Μουκοκό άφησε άφωνη την Ντόρτμουντ, ζητάει τρελό μπόνους υπογραφής

Τσέλσι: Έντσο με δόσεις και ο διάδοχός του στην Μπενφίκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK