Ο Μουκοκό άφησε άφωνη την Ντόρτμουντ, ζητάει τρελό μπόνους υπογραφής

Μία απαίτηση του Γιουσουφά Μουκοκό φέρεται να έχει μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για νέο συμβόλαιο.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο 18χρονος Γιουσουφά Μουκοκό είχε πει πρόσφατα πως η ομάδα είναι πάνω απ' όλα και ότι αυτά που γράφονται για την απαίτηση 7.000.000 ευρώ ετησίως -ακατέβατα- είναι ψέματα τα οποία μάλιστα τον έχουν σοκάρει. Ωστόσο, το σίριαλ συνεχίζεται...

Το Sky Sports υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις Ντόρτμουντ - Μουκοκό έχουν μπλοκαριστεί διότι ο παίκτης φέρεται να έχει ζητήσει τρομακτικό μπόνους υπογραφής για το νέο του συμβόλαιο. Κρατηθείτε γιατί το ποσό ζαλίζει.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του επιθετικού -επαναλαμβάνουμε πως φέρεται- να απαιτεί από την Ντόρτμουντ να πληρώσει τον παίκτη για την υπογραφή του πάνω από 10.000.000 ευρώ! Τα χρήματα αυτά όπως γράφει το προαναφερθέν είναι απαγορευτικά.

Τ' όνομα του Μουκοκό έχει συνδεθεί με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Λίβερπουλ για παράδειγμα, ενώ τελευταία ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρουσιαζόταν όχι απλά ως νούμερο ένα στόχος της Μπαρτσελόνα, αλλά επίσης ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να συμφωνήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

Σκάνδαλο: Το Καμερούν απέκλεισε 21 παίκτες από την Κ17, γιατί ήταν μεγαλύτεροι

Τα έξι σούπερ ταλέντα που πρέπει να δεις το 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK