Τσέλσι: Έντσο με δόσεις και ο διάδοχός του στην Μπενφίκα

Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Έντσο Φερνάντες ενώ η Μπενφίκα έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του που είναι Αργεντινός.

Argentina's Enzo Fernandez celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Έντσο Φερνάντες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Η παρτίδα πόκερ της Μπενφίκα για την υπόθεση του Έντσο Φερνάντες φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος της εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που θέλει/ήθελε όλη η Ευρώπη φέρεται πως θα κλείσει στην Τσέλσι με ποσό μαμούθ.

Οι Λονδρέζοι αναμένεται να καταβάλουν στους Πορτογάλους 127 εκατ. ευρώ. Χρήματα, δηλαδή, περισσότερα απ' όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η καταβολή του τεράστιου ποσού δεν θα γίνει άμεσα. Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο σε σχετικό ρεπορτάζ η Τσέλσι θα πληρώσει σε δόσεις.

Συγκεκριμένα, αναμένεται σε βάθος τριετίας, κάθε χρόνο 40 εκατ. ευρώ και κάτι να μεταφέρονται από την αγγλική πρωτεύουσα στην Λισαβόνα. Από εκεί και πέρα είναι και οι Μπενφικίστας οι οποίοι προχωρούν τη διαδικασία αντικατάστασης του Αργεντινού με συμπατριώτη τους.

Οι στόχοι σε πρώτη φάση ήταν δύο. Ο Μαξ Περόνε της Βελέζ καταλήγει στο Football City Group, οπότε η Μπενφίκα πάει για τον Κάρλος Αλκαράς της Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο 20χρονος μέσος αναμένεται να γίνει "αετός" με μεταγραφή που θα κοστίσει 16 με 17 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα έξι σούπερ ταλέντα που πρέπει να δεις το 2023

Μόντριτς: Έριξε τη χυλόπιτα της χρονιάς και συγκίνησε την Ρεάλ

Ίντερ: Η τελική πρόταση στον Σκρίνιαρ είναι ασύλληπτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK