Άρσεναλ: Wonderkid που έχει στείλει δανεικό "σπάει" όλα τα ρεκόρ και "απαιτεί" φανέλα βασικού

Την επιστροφή του στην ομάδα της Άρσεναλ επιθυμεί διακαώς ο Φαλορίν Μπαλογκάν τον οποίο οι "Κανονιέρηδες" έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Ρεμς.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Wednesday, March 1, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Την μονιμοποίησή του στην ομάδα της Άρσεναλ από το ερχόμενο καλοκαίρι θέλει παίκτης που έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού οι "Κανονιέρηδες" και "σπάει" όλα τα ρεκόρ.

Ο λόγος για τον Φαλορίν Μπαλογκάν που αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Ρεμς και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του έχοντας 18 γκολ και 2 ασίστ στην Ligue1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, ο Άγγλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Άρσεναλ πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι μόνο αν αποτελέσει μέλος στις βασικές επιλογές του Μικέλ Αρτέτα.

Θυμίζουμε, πως ο Μπαλογκάν είναι παιδί των ακαδημιών της Άρσεναλ και έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Χαλασμός για τον 2007 της Χάιντουκ, "τρελό" χρήμα από την Σίτι

Ντέλε Άλι: Μετά τον παραγκωνισμό του, "συνελήφθη" να κάνει αέριο γέλιου

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK