Χαλασμός για τον 2007 της Χάιντουκ, "τρελό" χρήμα από την Σίτι

Απίστευτη μάχη στο παρασκήνιο για την υπογραφή του 16χρονου στόπερ της Χάιντουκ του Μάρκο Λιβάγια. Μπάσιμο η Σίτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Το όνομα του Λούκα Βούσκοβιτς έχουν σημειώσει όλοι οι σκάουτ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης με την Χάιντουκ να περιμένει την καλύτερη προσφορά, μετρώνοντας εκατομμύρια για τον γεννημένο το 2007 κεντρικό αμυντικό από την Κροατία.

Ο συμπαίκτης του Μάρκο Λιβάγια έχει "τρελάνει" τους πάντες με την Παρί να συνεχίζει να ενδιαφέρεται αλλά την Σίτι να είναι αυτή που έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Πολίτες έχουν μπει με 12.000.000 ευρώ στη διεκδίκηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Επίσης, ο Ιταλός ρεπόρτερ σημειώνει στο Tweet του ότι και οι άλλα κλαμπ από την Premier League έχουν μπει στην κούρσα. Η Παρί, πάντως, εάν δεν καταφέρει να κάνει δικό της τον Βούσκοβιτς τότε έχει έτοιμο πλάνο για να κινηθεί για άλλο μεγάλο ταλέντο της Κροατίας χωρίς να έχει δει τ' όνομά του το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Ζιγέχ: Η Τσέλσι έκανε "επική γκάφα" τον χειμώνα και ενδέχεται να τον στείλει σε μεγάλη αντίπαλο

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επικαλέστηκε το γούρι του στην εκτέλεση του Σαλάχ, δεν πέτυχε και... απόρησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK