Ασένσιο: Οι κινήσεις του Ζόρζε Μέντες δείχνουν τον επόμενο προορισμό του

Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ασένσιο καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, προτιμούν την γαλλική ομάδα από την Άστον Βίλα.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Την επιθυμία του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Μάρκο Ασένσιο.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πρόταση κατέθεσε και η Άστον Βίλα η οποία όμως φέρεται πως "χάνει" την μάχη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Ασένσιο δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα να αγωνιστεί με τη φανέλα της Άστον Βίλα, ενώ και ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, φέρεται πως έχει εισηγηθεί στον παίκτη του την μεταγραφή στην Παρί καθώς και ο ίδιος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την γαλλική ομάδα.

Θυμίζουμε πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έδειξε στα μέσα της σεζόν και η Μπαρτσελόνα, έπειτα από σχετική επιθυμία του Τσάβι, με το deal όμως να μην προχωρά εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα με το FFP.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Μετά τον Κάμαντα, έχασε και τον δεύτερο της στόχο για αντι-Μπέλιγχαμ

Μαγκουάιρ: Μία... περιουσία πρέπει να του δώσει η Γιουνάιτεντ για να τον "ξεφορτωθεί"

Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK