Μαγκουάιρ: Μία... περιουσία πρέπει να του δώσει η Γιουνάιτεντ για να τον "ξεφορτωθεί"

Αποζημίωση ύψους 10.000.000 ευρώ χρειάζεται να καταβάλει στον Χάρι Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον ξεφορτωθεί, σύμφωνα με το Sportsbible.

Manchester United's Harry Maguire grimaces during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εισηγηθεί ο Έρικ Τεν Χαχ στη διοίκηση της ομάδας καθώς θεωρεί πως για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να έρθουν ακόμα καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Πέρα από μεταγραφές αναμένεται να υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που είτε δεν έχουν καλές σχέσεις με τον Ολλανδό, είτε δεν τον έχουν "πείσει" με την απόδοσή τους, με την περίπτωση του Άντονι Μαρσιάλ να ξεχωρίζει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και ο Χάρι Μαγκουάιρ, παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τεν Χαχ δεν έχει στα βασικά του πλάνα τον Άγγλο, με το sportsbible να αναφέρει πως αν δεν βρεθεί αγοραστής, η ομάδα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Συγκεκριμένα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" καλούνται να καταβάλουν ως αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 10.000.000 ευρώ για να ξεφορτωθούν τον Άγγλο στόπερ, ο οποίος δεν δείχνει να "καίγεται" να παραμείνει στο Μάντσεστερ μετά από τον φετινό του "παραγκωνισμό".

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πεπ τα "βρήκε" με παίκτη του Ποτσετίνο και περιμένει το "οκ" από την Τσέλσι

Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

Μπενζεμά: Συναντήθηκε με τον Αντσελότι και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

News 24/7

24MEDIA NETWORK