Ντόρτμουντ: Μετά τον Κάμαντα, έχασε και τον δεύτερο της στόχο για αντι-Μπέλιγχαμ

Το νέο του συμβόλαιο με την Λειψία με ισχύ μέχρι το 2027 υπέγραψε ο Ντάνι Όλμο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα. Στα 60.000.000 ευρώ η ρήτρα του.

Dortmund's Jude Bellingham in action during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea FC and Borussia Dortmund at Stamford Bridge, London, Tuesday March 7, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Μετά τον Κάμαντα, ο οποίος φέρεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μίλαν, η Ντόρτμουντ χάνει και τον δεύτερο της στόχο για αντικαταστάτη του Μπέλιγχαμ.

Ο λόγος για την άσο της Λειψίας, Ντάνι Όλμο, ο οποίος φέρεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με την γερμανική ομάδα για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σε ανάρτηση του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον ποδοσφαιριστή αναμένεται να μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως πλην της Ντόρτμουντ, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον φέρεται πως έδειξε και η Μπάγερν, ενώ στην περασμένη μεταγραφική περίοδο ο Τσάβι είχε πείσει τον Όλμο να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, με το deal να μην προχωράει λόγω FFP.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μαγκουάιρ: Μία... περιουσία πρέπει να του δώσει η Γιουνάιτεντ για να τον "ξεφορτωθεί"

Ο Πεπ τα "βρήκε" με παίκτη του Ποτσετίνο και περιμένει το "οκ" από την Τσέλσι

Λέστερ: Ο υποβιβασμός έφερε την αποχώρηση κορυφαίου παίκτη της

News 24/7

24MEDIA NETWORK