Ασταμάτητη Μπενφίκα: Φέρνει κι άλλο αστέρι από την Αργεντινή

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μπένζαμιν Ρόλχαϊσερ στη Μπενφίκα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ασταμάτητη Μπενφίκα: Φέρνει κι άλλο αστέρι από την Αργεντινή
Ο Μπένζαμιν Ρόλχαϊσερ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εστουντιάντες AP

Δεν σταματά να ψωνίζει από την Αργεντινή η Μπενφίκα κάτι που δείχνει και σε άλλη μία μεταγραφική περίοδο καθώς ετοιμάζεται να κλείσει κι άλλον παίκτη από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι αετοί της Λισαβόνας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Εστουντιάντες για την απόκτηση του Μπένζαμιν Ρόλχαϊσερ.

Το deal προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι, με το ποσό να μην έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Ο Ρόλχαϊσερ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ρίβερ Πλέιτ με την οποία και κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις όπου και είχε στο ενεργητικό του 1 γκολ και 2 ασίστ.

Στην Εστουντιαντές βρίσκεται από το 2022 και έχει συνολικά στο ενεργητικό του 13 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπόατενγκ δεν έπεισε την Μπάγερν και καταλήγει στην ουραγό της Serie A

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τσεκάρει και "παιδί" του Πεπ για αντι-Γκάβι

Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK