Λίβερπουλ: Υπέγραψε το νέο αφεντικό και προχωράει τα δύο ανοιχτά μέτωπα

Την συνεργασία της με τον Γιόργκ Σμάντκε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να αναλαμβάνει να τρέξει τις υποθέσεις των Αλέξις Μακ Άλιστερ και Φάμπιο Καρβάλιο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την απόκτηση του Γιόργκ Σμάντκε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ανακοίνωσε η Λίβερπουλ έπειτα από σχετική εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ήθελε έναν συνεργάτη για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σμάντκε θα αναλάβει να ολοκληρώσει άμεσα τις δύο πιο "καυτές" υποθέσεις των Κόκκινων αυτή την περίοδο που δεν είναι άλλες από τις περιπτώσεις των Αλέξις Μακ Άλιστερ και Φάμπιο Καρβάλιο.

Ο Αργεντίνος μέσος της Μπράιτον φέρεται πως έχει σχεδόν κλείσει στη Λίβερπουλ, καθώς μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για τη τελική συμφωνία, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καρβάλιο τα πράγματα είναι πιο... περίπλοκα.

Ο ποδοσφαιριστής χαίρει της εκτίμησης του Κλοπ, ο οποίος όμως θέλει να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρει τα απαιτούμενα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν "ψήνεται" και πολύ με τη συγκεκριμένη προοπτική, με τον Ρομάνο μάλιστα να αποκαλύπτει πως έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Champions League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ενρίκε: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του για να πει το "ναι" στην Νάπολι

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι φοβάται μην ακολουθήσει παράδειγμα ανάλογο του "Ομπα"

Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK